DOKUMENTER

Åpenhetsloven

Les dokument.

Personvernerklæring

Les vår personvernerklæring.

Cookieerklæring

Les vår cookieerklæring.

Personvernerklæring

Dokument

Sist oppdatert: 01.11.2023

Personvernerklæring


1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for Hansen-sveis.no (heretter omtalt som «vi», «oss» eller «vår») og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen, og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Vi er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen og de virkemidlene vi benytter.


2. Definisjoner

- Personopplysninger: Informasjon om en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

- Behandling: Hvilken som helst operasjon eller sett av operasjoner som utføres på personlige data eller på sett med personlige data.

- Datafelt: En fysisk person hvis personopplysninger behandles.

- Barn: En naturlig person under 16 år.


3. Databeskyttelsesprinsipper

Vi forplikter oss til å følge følgende databeskyttelsesprinsipper:

- Lovlig, rettferdig, og gjennomsiktig behandling: Våre behandlingsaktiviteter har lovlig begrunnelse. Vi vurderer alltid dine rettigheter før behandlingen av personopplysninger.

- Begrenset til formålet: Våre behandlingsaktiviteter passer til formålet med hvilke personopplysninger ble samlet.

- Minimale data: Vi samler og behandler kun den informasjonen som er nødvendig for det tiltenkte formålet.

- Tidsbegrensning: Vi lagrer ikke dine personopplysninger lenger enn nødvendig.


4. Hvilke personopplysninger samler vi inn?

- Opplysninger du selv gir til oss: Dette inkluderer navn, e-postadresse, telefonnummer, og eventuelle andre opplysninger du gir oss gjennom skjemaer eller direkte kommunikasjon.

- Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre: Dette inkluderer informasjon om din enhet, din internett-tilkobling og din bruk av våre tjenester.

- Opplysninger fra tredjeparter: Vi kan motta opplysninger om deg fra andre kilder, inkludert våre partnere og offentlig tilgjengelige kilder.


5. Hvordan bruker vi opplysningene?

- For å levere og forbedre tjenestene våre: Dette inkluderer å tilpasse brukeropplevelsen og svare på dine henvendelser.

- For markedsføring og kommunikasjon: Dette inkluderer å sende deg nyhetsbrev, tilbud, og annen informasjon du har samtykket til å motta.

- For å forhindre misbruk og opprettholde sikkerhet: Dette inkluderer tiltak for å beskytte våre tjenester og brukere mot ulovlig aktivitet.


6. Deling av opplysninger

Vi deler personopplysninger med tredjeparter i følgende tilfeller:

- Tjenesteleverandører: Dette inkluderer Google Analytics for analyse, og andre tjenesteleverandører som vi bruker for å drifte våre tjenester.

- Juridiske grunner: Dette inkluderer deling i forbindelse med rettslige krav, rettssaker, revisjoner og etterforskninger.


Rekruttering:

navn, fdselsnummer, kontaktopplysninger, cv, sknad, referanser, attester, vitnemal

formal: ta riktige avgjrelser i ansettelsesprosesser

grunnlag: interesseavveining grunnlaget for behandlingen er var legitime interesse. :


Kontaktregister:

navn og kontaktinformasjon til leverandrer, samarbeidspartnere, kunder, oppdragsgivere og underentreprenrer

formal: kontakt og oppflging av bedriftens relasjoner

grunnlag: interesseavveining - grunnlaget for behandlingen er var legitime interesse


Kommunikasjon:

kontaktinformasjon, e-post og sms

formal: kommunisere, fa svar pa henvendelser

grunnlag: interesseavveiing - grunnlaget for behandlingen er var legitime interesse


Administrere kundeforhold:

navn, kontaktinformasjon, kontrakter, kontonummer, e-post, sms, dokumentasjon ifm. Leveranser og oppflging

formal: avklare forhold vedrrende salg og oppgjr av tjenester/produkter

grunnlag: avtale oppfylle avtale/kontrakt


Dokumentere kompetanse/paseplikt:

navn, vitnemal, cv, attester og dokumentasjon pa lnns- og arbeidsvilkar

formal: dokumentere kompetanse i prosjekt, pase at lnn- og arbeidsvilkar er i overensstemmelse med gjeldende lovkrav

grunnlag: rettslige forpliktelser iht. Plan- og bygningsloven og arbeidsmiljloven

Søknadsarbeid:

nann og adresse pa tiltakshaver og naboer, samt kontaktinformasjon til ansvarlige foretak.


7. Sikkerhet

Vi bruker teknologiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang og bruk. Dette inkluderer bruk av sikre protokoller som HTTPS og regelmessig overvåking av våre systemer for potensielle sårbarheter og angrep.


8. Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, retting eller sletting av personopplysninger vi har lagret om deg. Du har også rett til å klage til Datatilsynet i Norge hvis du mener at vår behandlinger ikke er i tråd med denne erklæringen eller lovens krav. Andre rettigheter inkluderer:


- Rett til dataportabilitet: Du har rett til å skaffe dine personopplysninger i maskinlesbart format eller, om mulig, som en direkte overføring fra en prosessor til en annen.

- Rett til å trekke tilbake samtykke: Du har rett til å trekke tilbake et gitt samtykke til behandling av dine personopplysninger.

- Rett til å protestere mot behandling: Du har rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger, for eksempel ved direkte markedsføring.


9. Tredjepartsprogrammer og partnere

Vi benytter følgende tredjepartsprogrammer og partnere i vår drift:

- Google Analytics og Google Adwords: For analyse og markedsføring.

- Microsoft 365 og Google Workspace: For skytjenester.

- YouTube: For innebygde videoer.

- Facebook, TikTok, Instagram, Linkedin, SnapChat: For annonsering på sosiale medier.

- Nettsidetjeneste.no: Server og nettsidesystem.

- Preferium.no: Samarbeidspartner for teknisk støtte og drift innen IT.


10. Klager og kontaktinformasjon

For spørsmål om vår personvernerklæring eller bruk av personopplysninger, kontakt:

- E-post: post@hansen-sveis.no

- Adresse: Strandveien 1-3, 1661 Rolvsøy


Klager kan sendes direkte til vår e-postkontakt nevnt ovenfor eller til Datatilsynet i Norge.


11. Databeskyttelsesansvarlig (DPO)

- Navn: Preferium.no - Robert André Johansen

- E-post: post@preferium.no


12. Språk

Denne personvernerklæringen er primært på norsk, men kan også inneholde deler på engelsk.


13. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.


14. Tilsynsmyndighet

- Nettside: Datatilsynet

- E-post: postkasse@datatilsynet.no

- Telefon: +47 22 39 69 00


15. Barns personvern

Vår nettside er primært ment for voksne. Vi samler ikke bevisst inn informasjon fra barn under 16 år. Hvis du er under 16 år, må du ha foreldres eller verges samtykke for å bruke våre tjenester.


16. Informasjonskapsler

Vi har en egen cookieerklæring som du kan lese her.

Vi besvarer innen kort tid

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat gjennom kontaktskjemaet, tlf eller epost.


Noe vi kan hjelpe med?

+47 69 94 99 20

For å ta kontakt med en av våre medarbeidere, klikk her, eller ring sentralbordet.

Strandveien 1-3, 1661 Rolvsøy

Både kontor- og produksjonsavdelingene våre er samlet på ett sted for bedre samhandling.

post@hansen-sveis.no

Send gjerne en e-post til sentralbordet, og vi vil svare så snart som mulig.

Partnere

Hansen Sveis & Montering AS

Leverandør av stålkonstruksjoner, trapper og rekkverk.

Informasjon

Informasjon

+47 69 94 99 20



Strandveien 1-3, 1661 Rolvsøy


Org. nr. 978 649 076

©2023 Hansen-sveis.no. All Rights Reserved.

Nettside levert av Preferium AS

Vi bruker informasjonskapsler for å gi oss en bedre forståelse av hvordan nettstedet brukes. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til denne cookieerklæring. Klikk her for å lære mer.

HOVEDMENY

Kontakt

Har du et prosjekt i tankene? Ta kontakt.

BRUKERSTØTTE

Fjernhjelp

Vi fikser dine tekniske problemer.

Send filer

Send filer fra datamaskin​ eller mobil.

Mitt abonnement

Administrer dine abonnement hos oss.

INFORMASJON

Vilkår

Les våre vilkår.

Personvernerklæring

Les vår personvernerklæring.

Cookieerklæring

Les vår cookieerklæring.